facebook

Poniedziałek (25.03.2019 r.)

1: Rosół z makaronem, Udko gotowane w sosie potrawkowym z ziemniakami i groszkiem z marchewką
2: Kokardki z twarogiem i bananem
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (26.03.2019 r.)

1: Krem brokułowy, Pieczeń z karkówki w sosie własnym z kaszą i surówką
2: Pyzy z sosem
Deser: Koktajl owocowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (27.03.2019 r.)

1: Zupa kalafiorowa, Schab w panierce z ziemniakami i surówką
2: Pierogi owocowe
Deser: Tapioka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (28.03.2019 r.)

1: Krem z buraka, Penne w sosie bolognese
2: Penne w sosie pomidorowym
Deser: Owoc świeży

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (29.03.2019 r.)

1: Krem pomidorowy, Pyry z gzikiem
2: Naleśniki po meksykańsku
Deser: Słodkie ciastko

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP