facebook

Poniedziałek (17.12.2018 r.)

1: Rosół domowy, pieczone warzywa w sosie słodko-kwaśnym z kaszą
2: Kurczak z ryżem i surówką
Deser: Tapioka z owocami

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (18.12.2018 r.)

1: Zupa pomidorowa, kotlet z ziemniaczkami z koperkiem i surówką
2: Makaron razowy z cukrem i cynamonem
Deser: Galaretka owocowa

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (19.12.2018 r.)

1: Krem z białych warzyw, naleśniki na słodko – kompozycja własna
2: Gulasz mięsny z kaszą i kapustą kiszoną
Deser: Koktajl Mango Lassi

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (20.12.2018 r.)

1: Barszcz czerwony z uszkami, ryba panierowana z grochem i kapustą
2: Pyra z gzikiem
Deser: Czekoladowe pierniczki

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (21.12.2018 r.)

1: Zupa grzybowa, kurczak w ziołach w sosie śmietankowym z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
2: Makaron w sosie pomidorowym z nieaktywnymi płatkami drożdżowymi
Deser: Ciastko Buźka

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP