facebook

Poniedziałek (11.02.2019 r.)

1: Krem z jarzyn, gołąbki z ziemniakami
2: Kokardki w sosie serowym z brokułem
Deser: Koktajl owocowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (12.02.2019 r.)

1: Pomidorowa, kurczak w sosie śmietankowym z ryżem i surówką
2: Naleśniki na słodko- własna kompozycja ( dżem, jogurt naturalny, cukier)
Deser: Tapioka z musem owocowym

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (13.02.2019 r.)

1: Kartoflanka, pieczeń z łopatki wieprzowej w sosie własnym z kaszą i surówką
2: Kopytka z cynamonem
Deser: Świeże owoce do wyboru

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (14.02.2019 r.)

1: Zupa kalafiorowa, kotlet schabowy z ziemniakami i surówką
2: Świderki w sosie pomidorowym z rukolą
Deser: Granola

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (15.02.2019 r.)

1: Krem z zielonego groszku z grzankami, ryba w chrupkiej panierce z ziemniakami i surówką
2: Pyzy z masłem, cukrem i cynamonem
Deser: Owsianka z jabłkiem prażonym

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP