facebook

Odpłatność za żywienie m-c luty:

Płatności prosimy dokonać do 5 go każdego miesiąca.)

Poniedziałek (11.02.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – ciabatta (60g) masło (10g) Capresi paprykowy (20g) schabik cygański (20g) herbata wieloowocowa (250g)

Obiad – krupnik z pęczakiem (300g) pulpeciki drobiowe w sosie serowo-brokułowym (250g) makaron penne mieszany z razowym (60g) surówka wielowarzywna z czerwoną fasolką (80g) kompot

Podwieczorek – kokosanki, owoc (200g)

PYSZOTY

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

Wtorek (12.02.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie –  chleb orkiszowy (60g) masło (10g) polędwica Smyka (20g) ser szlachecki (20g) sałata, ogórek kiszony (20g) herbata z aronią (250g)

Obiad – – zupa neapolitańska (300g) gołąbki z farszem mięsnym, kaszą bulgur w sosie pomidorowym (250g) ziemniaki (150g) fasolka szparagowa (80g) kompot

Podwieczorek –  ciasto drożdżowe (200g)

PYSZOTY

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

Środa (13.02.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – grahamka (60g) masło (10g) twarożek ze szczypiorkiem (20g) schabik cygański (20g) rzodkiewki, herbata malinowa (250g)

Obiad – krem z zielonych warzyw z jarmużu i bobu z bagietką wieloziarnistą (300g) gyros drobiowy (80g) ryż po turecku (80g) bukiet surówek z sałaty lodowej (60g) kompot

Podwieczorek – pudding śmietankowy z mussem z czarnej porzeczki (200g)

PYSZOTY

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

Czwartek (14.02.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – chleb pszenno-żytni (60g) masło (10g) Almette ziołowy z kiełkami (30g) szynka Smyka (20g) herbata miętowa (250g)

Obiad – zupa pieczarkowa z muszelkami (300g) sznycelki z indyka (80g) ziemniaki (150g) marchewkowe purre, surówka z rzodkiewką (80g) kompot

Podwieczorek – pączusie (150g)

PYSZOTY

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

Piątek (15.02.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – knypel z nasionami chia (60g) masło (10g) pastella jajeczna z koperkiem (30g) rogalik z powidłami śliwkowymi (20g) herbata żurawinowa (250g)

Obiad – zupa fasolowa (300g) placki ziemniaczane z cukinią i bakłażanem (350g) dip jogurtowo-ogórkowy z ziołami (50g) kompot

Podwieczorek – koktajl owocowy na maślance (200g)

PYSZOTY

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP