facebook

Odpłatność za żywienie m-c maj:

Płatności prosimy dokonać do 5 go każdego miesiąca.

Poniedziałek (21.05.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – chleb orkiszowy (60g) masło (10g) Almette ziołowy z rzodkiewką (30g) schabik cygański (20g) herbata z aronią (250g)

Obiad – rosolnik z kaszką manną (250g) kurczak w potrawce z kurkumą (150g) ryż brązowy (60g) bukiet jarzyn gotowanych z kalafiorem i brokułami (80g)

Podwieczorek – sałatka owocowa (150g)

PYSZOTY

Śniadanie – bułka z pestkami dyni z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, zielony ogórek (1,3,7), herbata z dzikiej róży

Obiad – krem ziemniaczany z batatami na wędzonce z grzankami (1,9), sos boloński z makaronem spaghetti, sałatka z ogórka kiszonego, papryki, cebuli, zielonej pietruszki (1,9)

Podwieczorek – gruszka, sprężynki kukurydziane

Wtorek (22.05.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka kajzerka z masłem, kiełbaska krakowska sucha, rzodkiewka (1,7), herbata rooibos z dodatkiem pomarańczy

Obiad – zupa pomidorowa z kaszą jaglaną (9), pierś z kurczaka pieczona ziołach, ziemniaki puree, surówka z kapusty pekińskiej, czerwonej papryki, pora i jabłka (1,7)

Podwieczorek – racuchy z twarogiem i żurawiną (1,3,7)

Środa (23.05.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka słonecznikowa z masłem, szynką z kurczaka i pomidorem (1,7), kakao (7)

Obiad – krem szczawiowy z jajkiem (3,7,9), gulasz wieprzowy, pyzy, gotowana marchewka z groszkiem (1,3,7,9)

Podwieczorek – ciasto pełnoziarniste z truskawkami i wiórkami kokosowymi (1,3,7)

Czwartek (24.05.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka graham z masłem, szynką z kurczaka, pomidorem (1,7), herbata z aronii

Obiad – parzybroda (9), Jajko sadzone, ziemniaki gotowane, mizeria (3,7)

Podwieczorek – budyń waniliowy z musem z owoców leśnych (1,7)

Piątek (25.05.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka z pestkami dyni z masłem, pasta z tuńczyka z twarożkiem i koperkiem, ogórek kiszony (1,4,7), herbata pomarańczowa

Obiad – krem z kukurydzy i curry z groszkiem, pestki słonecznika (1,7), pierogi z serkiem waniliowym z wiśniami, surówka z marchwi, brzoskwini, sezamu i słonecznika (1,3,7,11)

Podwieczorek – Faccacia z rozmarynem i salsą pomidorową (1,3,7)

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP